12/12/10

Hej!
Som vanligt är det tyvärr väldigt glest mellan våra uppdateringar. Men så blir det då jag är borta hela dagarna och Lovis är på dagis, och på kvällarna har vi som mest intagit horisontalläge och ser på tv. Ja, Lovis tittar också på tv - speciellt då det är någon hund eller annat djur med! (I helgen såg vi Narnia och när lejonet Aslan dök upp i rutan, då var det någon som blev väldigt intresserad!)
.
.
På hennes dagis går det kanonbra och hon sköter sig! Fast man vet aldrig vad som sägs när det är dags för utvecklingssamtal... hon kan ju ha lärt sig hyss!
Hennes dagis skriver en blogg där Lovis har figurerat flitigt senaste tiden, ni kan ju alltid kolla: www.amnishundhus.se ! :)
.
Valpkursen är nu över och Lovis fick ett diplom för att hon nu äntligen har tagit lågstadieexamen!
Idag var det sista träffen och vi var på Timrås industriområde och tränade att gå på olika material. Vi började att gå i ett kolsvart rum.. vilket var skitläbbigt tyckte feglortan! Fast efter lite karra tog hon sina sista steg innan mål :)
Sen fick Lovis för första gången gå igenom en tunnel, och det gick galant!
.
.
Förutom sina vanliga kurskompisar hade en av dagisfröknarna med sig sin grandistjej på 3 år. Jisses vad glad Lovis blev när hon fick leka med någon av samma kaliber!
.
Lovis fick testa hålla reda på benen!
.
Goskrutt!
.
Sen kom det skojigaste av allt! Vi hittade en flishög! Oj oj oj, såååå mycket pinnar och sååå lite tid!
.
Jag tror att en flishög står högst upp på önskelistan just nu!

Kommentarer
Postat av: selmi

Hejj storasyster. Min mate har beretat att jag ska få trefa dig nesta veka. ska bli kul at bussa lite. //din lilasyster selma

2010-12-16 @ 11:05:37
URL: http://selmagranqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0