28/10-10

Hade 'friskvårdstimme' sist på dagen så vi passade på att gå en mysprommis i skogen.
Besteg en snorhal backe!
Full fart!
Väl hemma tog vi en mysstund medan husse lagade middag :)

24/10-10

Idag var det så pass kyligt på skogspromenaden att Lovis fick ha på sig sin nya jacka! Vi köpte den i ett par storlekar större så hon har något att växa i :)
Hallå, vad är det här för vitt kallt? ("Bara" frost tyvärr)
Men den går kanonbra att spralla i!

23/10-10

Vi börjar med en stor ursäkt till våra trogna läsare! Det är alldeles för stora glapp mellan våra inlägg att så mycket hinner hända innan ni får veta det!

Lovis har nu börjat på valpkurs. Ett antal måndagskvällar framöver ska vi lära oss en massa roligt, och träffa roliga kompisar framför allt! :)
I måndags började det med upprop och lite teori men nu på måndag kör det igång på riktigt. Vi fick en del övningar att träna på tills dess, men Lovis kan allt redan ;)
Dagis går fortfarande jättebra. Lovis vet precis när och vart hon och husse ska på morgonen, hon drar honom till bilen och från bilen till dagis. Fast det är väl egentligen bästa betyget på att det är kanon :)
Husse och matte har det också bra. Lite småsnörvliga nu, men det hör till. Lägenheten är kanon och mitt jobb funkar jättebra. Husse söker jobb för fullt och vi hoppas att det ska lösa sig för honom också!
Vi har ingen snö här i Sundsvall än. Men i Umeå och i Stockholm finns det, så Selma har redan testat snölek! Fusk!
Som ni vet har inte Lovis mage fungerat så bra, och i torsdags fick vi nog och besökte veterinären. Specialfoder och probiotika ska hon äta nu ett antal dagar, och om inte det funkar drar de igång det tunga artilleriet - så håll en tumme för att vi får slippa det!

10/10-10

Efter alldeles för mycket påtryckningar har jag äntligen fått tummen ur och fört över bilder från kameran!
Här kommer en blandat kompott av de sista bilderna från Umeå och de nyaste från Sundsvall!
.
Den 27/9 tog vi en runda i elljusspåren på Carlshöjd där Lovis sprang som en galning :)
I bilen hittade hon en petflaska som hon tyckte vi kunde bära in.
Hon kan göra flera saker samtidigt ;)
.
07/10 fick Lovis följa med till Ica då husse skulle handla. Hon undersökte allt!
.
Och idag 10/10 tog vi en lång skogsprommis.
.
Full gas!
.
Nu ligger hon i soffan och jäser :)
I övrigt går allt fortfarande bra här i Sundsvall. Lovis trivs kanonbra på dagis och om ett par veckor ska vi gå på valpkurs!

03/10-10

Efter påtryckningar kommer här ett litet inlägg om hur allting går.
I fredags körde vi ner till Sundsvall i ottan. Bilresan gick bra, Lovis sov mest hela vägen. Fast när vi märkte att hon började böka på och smaka på bilinredningen fick hon ett litet grisöra att knapra på.
När vi kom fram, och alla miljoner kartonger och prylar hade burits in tog vi en lokaliseringsvandring - och till min fullaste belåtenhet fann jag att mitt jobb ligger drygt 150 meter från hemmet! ;)
Sen dess har vi bara packat upp, packat upp och packat upp. Nu äntligen börjar det se någorlunda vettigt ut här hemma. Lovis har också hjälpt till att packa upp... fast som ni förstår är hon inte särskilt hjälpsam. Så fort hon får tag i nåt roligt drar hon det till korgen och plockar det i småbitar. Och kartong och bubbelplast i miljoner små bitar är inte världens roligaste nöje att städa upp :P
.
Tyvärr har jag inte tagit några foton här nere än. Så idag bjuds det på en gammal goding!

RSS 2.0