23/10-10

Vi börjar med en stor ursäkt till våra trogna läsare! Det är alldeles för stora glapp mellan våra inlägg att så mycket hinner hända innan ni får veta det!

Lovis har nu börjat på valpkurs. Ett antal måndagskvällar framöver ska vi lära oss en massa roligt, och träffa roliga kompisar framför allt! :)
I måndags började det med upprop och lite teori men nu på måndag kör det igång på riktigt. Vi fick en del övningar att träna på tills dess, men Lovis kan allt redan ;)
Dagis går fortfarande jättebra. Lovis vet precis när och vart hon och husse ska på morgonen, hon drar honom till bilen och från bilen till dagis. Fast det är väl egentligen bästa betyget på att det är kanon :)
Husse och matte har det också bra. Lite småsnörvliga nu, men det hör till. Lägenheten är kanon och mitt jobb funkar jättebra. Husse söker jobb för fullt och vi hoppas att det ska lösa sig för honom också!
Vi har ingen snö här i Sundsvall än. Men i Umeå och i Stockholm finns det, så Selma har redan testat snölek! Fusk!
Som ni vet har inte Lovis mage fungerat så bra, och i torsdags fick vi nog och besökte veterinären. Specialfoder och probiotika ska hon äta nu ett antal dagar, och om inte det funkar drar de igång det tunga artilleriet - så håll en tumme för att vi får slippa det!

Kommentarer
Postat av: carola

Hej.. orolig gammal matte här då jag vet att de finns så många dåliga veterinärer i s-vall, har en kanonvet som jag skulle rekommendera er.. vad är det för specialfoder ? hör av er såjag får höra vad som händer...för många okunna vet på grandisar i stan..tyvärr.. kram men kul o höra ni finner er tillrätta i s.vall..

2010-10-23 @ 18:58:56
URL: http://nattstjarnan.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0